Werken bij Corbus

Werken bij Corbus is anders. Wij hechten veel belang aan een uitdagende en aangename werkomgeving, die u toelaat om werken en leren te combineren. Wij moedigen u aan om ‘out of the box’ te denken en initiatief te nemen.

Altijd voor de best mogelijke oplossing gaan, voor en samen met de cliënt, dat is wat Corbus als essentieel beschouwt.

Vacature

CORBUS ADVOCATEN, met kantoor te Antwerpen, wenst haar afdeling ‘Ondernemingsrecht’ te versterken en is op zoek naar medewerker(s) (m/v) met 0 à 7 jaar ervaring.

In het bijzonder zijn wij op zoek naar Franstalige kandidaten. 

Beschrijving en profiel

Samen met de vennoten en senior medewerkers behandel je een diverse waaier aan dossiers inzake ondernemingsrecht. Daarnaast heb je ook interesse in het verbintenissenrecht, dat de basis vormt van het ondernemingsrecht, en zal je dus ook in dit bredere veld ingeschakeld worden om dossiers mee op te volgen/te behandelen.

Je hebt minimaal een Master in de rechten en behaalde uitstekende academische resultaten. Een postuniversitaire opleiding is zeker een pluspunt. Idealiter heb je al relevante professionele ervaring in het ondernemingsrecht, en wens je jezelf in deze materies verder te ontwikkelen en te bekwamen.

Je bent in staat grondige analyses te maken en creatieve, praktische oplossingen aan te reiken. Je kan zelfstandig werken en proactief ageren. Je werkt zeer precies en houdt niet van half werk. Je bent een teamspeler, die rekening houdt met anderen, en vlot en efficiënt met collega’s en cliënten communiceert. Je beschikt over een grondige kennis Engels en/of Frans.

Aanbod

Je werkt op diverse projecten en voor een gevarieerd cliënteel, voornamelijk ondernemingen en instellingen, zowel nationaal als internationaal. Wij moedigen overleg en interactie aan, en hebben een open en sfeervolle werkomgeving gecreëerd om dit mogelijk te maken. Uiteraard steunen we je in je verdere ontwikkeling, door onder andere opleidingen en verdere scholing aan te moedigen.

Je zal snel rechtstreekse contacten ontwikkelen met het cliënteel, daarin gesteund en opgevolgd door de verantwoordelijke advocaten/vennoten.

Je ontvangt een competitief ereloon dat is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons via e-mail (anton.buntinx@corbus.be). Uw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

 

Spontane sollicitatie

Momenteel zijn er geen andere openstaande vacatures binnen ons kantoor. Voor een spontane sollicitatie kunt u uiteraard uw motivatiebrief met bijhorend cv per e-mail bezorgen ter attentie van Anton Buntinx via het e-mailadres info@corbus.be