nieuws

Corbus op e-iure conventie in Costa Rica

18
02
‘20

Corbus is het Belgische lid van het wereldwijde advocatennetwerk E-IURE.
Andere leden zijn onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het VK, de VS, Brazilië, Ecuador, Mexico, Peru, etc.
De leden van dit  netwerk werken actief samen en delen elkaars expertise, waardoor zij in staat zijn om hun cliënten op internationaal niveau een uitstekende dienstverlening te kunnen aanbieden.

Corbus engageert zich om een actief lid te zijn van het netwerk door mee te werken aan de organisatie en deel te nemen aan de activiteiten.
Zo was Corbus ook dit keer aanwezig op de 35ste internationale conventie in Costa Rica.

De conventie was een uitstekende kans om de internationale horizonten van ons kantoor nog verder te verruimen en om uiteenlopende actuele juridische en zakelijke topics te bespreken.
Costa Rica bewees zichzelf ook als een excellente en prachtige locatie voor zowel zakelijke als vrije-tijdsactiviteiten en bood ons tal van mogelijkheden om haar sublieme natuur en klimaat te beleven en terwijl de contacten met onze internationale collega’s te bestendigen.

We willen graag nogmaals onze gastheer bedanken voor het organiseren van alweer een spectaculaire en vruchtbare conventie.