actualités

Corbus Advocaten en Just Business Law bundelen hun krachten

24
04
‘23

Els Desair, Ingo Deswert, Wout Van de Venster en Kathleen Smet, voorheen actief onder Just Business Law, versterken vanaf heden het team van Corbus.  

“Met de expertise van Els, Wout en Ingo, en met de ondersteuning van Kathleen, willen we ons vernieuwingstraject, dat we vorig jaar in september hebben ingezet met de komst van drie advocaten en twee administratieve medewerkers, bestendigen, en dat op twee essentiële domeinen, m.n. vastgoed- en omgevingsrecht enerzijds en arbeids- en sociaal recht anderzijds. Op die manier kunnen we onze dienstverlening in het brede ondernemingsrecht nog verbeteren”, aldus Anton Buntinx, die erg opgetogen is over de nieuwe samenwerking.

Els Desair en Ingo Deswert vullen aan: “We waren al enkele jaren vanop dezelfde locatie actief en werkten daardoor al geregeld samen met de collega’s van Corbus. We kennen elkaar inmiddels erg goed en hebben vertrouwen in elkaars kennen en kunnen. Onze handelsnaam was Just Business Law. Die sloot perfect aan bij waar Corbus voor staat en behouden we bijgevolg als tagline. We kijken erg uit naar de verdere samenwerking.”

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website voor meer informatie.

Welkom bij Corbus.